Katterna

"Shakira" CH Tempelkattens Baberiba

Född: 070116
Färg: Blåmaskad
Senaste utställningsresultat: CAC, CAC, CHAMPION + NOM 

Senaste HCM/RCM skanning 100819 v. Torkel Falk: Normal

Avelshona

Starka sidor: Pälsen är silkeslen och lång. Behöver inte mycket preparering inför utställningar. Har vackra djupblå ögon som alltid blir berömda av domarna och utställningsbesökare. Temperamentet – verkar aldrig bli stressad. Blir snabbt trygg i nya omgivningar (hos släkt, husvagn, stuga, hotellrum).
Svaga sidor: Skulle behöva lite mer panna och bredd på huvudet samt mindre öron.
Shakira är sin egen. Gosar bara på sina egna villkor förutom med matte som är favoriten. Gnäller intensivt när hon vill gosa och vill då bäras runt med framtassarna på axeln och mattes arm under rumpan. Vill absolut kärleks-nafsa på haka och näsa när hon gosar medans hon spinner. Är knäkatt med matte, men andra får nöja sig med att klappa. Gillar inte räkor, grädde och rå köttfärs som andra katter, men äter gärna chips, choklad och glass (får dock sällan smaka - inte nyttigt för en katt :)


"Freya" S*Romberger's Nadin

Född: 070216
Färg: Blåtabby
Senaste utställningsresultat: CAC, CAC + NOM, Ex3 (var på dåligt humör)

Senaste HCM/RCM skanning 100819 v. Torkel Falk: Normal

Avelshona

Starka sidor: Får mycket beröm för sin typ från domare, utställningsbesökare och andra uppfödare. Ser väldigt söt ut. Är jättesocial hemma. Charmar besökare.
Svaga sidor: Blir stressad på utställningar samt hos veterinären.
När Freya inte sover vill hon ligga på husse eller matte och gosa eller sova ännu mer. Kunde ligga på matte eller husse en hel dag om hon fick. Gnagar på knogarna och slickar en på näsan när hon tokgosar. Favoriserar Husse (tror hon är lite kär i han ;). Är lite som en hund i sättet.. kommer när man kallar, kallar på oss om hon tappar bort oss, tiggar vid matbordet och börjar jama och spinna när kopplet tas fram. Äter gärna det mesta som är vanligt för katter att tycka om.