Nyheter

2011-04-20 Har inte fått uppdaterat hemsidan ett tag. Alla kattungarna är nu sålda och har flyttat hemifrån. S*Dressed4Success Paparazzi flyttade med sin bror Poker Face till Kristianstad och S*Dressed4Success Dance In The Dark "Gizmo" bor numera i Bjärnum. Vi vet at alla har fått bra hem och ser fram emot att träffa vissa av dem på utställningar i framtiden. Jag är nu gravid i åttonde månaden med vårt första barn och uppfödningen står därför på standby. Nya planer kommer när överskottet finns.

2010-12-15 S*Dressed4Success Poker Face kommer i slutet av januari att flytta till Kristianstad medans S*Dressed4Success Just Dance kommer att flytta till Ystad. Det finns en möjlighet att båda kommer att dyka upp på nån utställning i Skåne i framtiden. S*Dressed4Success Paparazzi, hane, och S*Dressed4Success Dance In The Dark, hona, är tillsvidare fortfarande till salu.

2010-12-14 Har lagt upp 6 veckors bilder på kattungarna. Nu är det bus som gäller hela dagarna, och de har lärt sig att gå på lådan samt äter både kattungeblötmat och kattungetorrfoder nu :)

2010-11-25 Har lagt upp 3 veckors bilder på kattungarna. Idag fick kattungarna dessutom åka med till veterinären eftersom det var dags att förnya Shakira och Freyas rabies vaccinationer.

2010-11-16 Har lagt upp 2 veckors bilder på kattungarna och de har fått namn. B-kullen heter nu Lady Gaga kullen. 

2010-11-11 Har lagt till könen på kattungarna vid varje 1 veckas bild. Se Kattungar. Inatt upptäckte jag att kattungarna har börjat spinna när de diar. Såå sött! 

2010-11-10 Igår blev kattungarna exakt 1 vecka gamla. 1 veckas bilder finns under Kattungar.

2010-11-02 Idag födde Freya 4 krya kattungar! S*Dressed4Success B-kull. Ser ut att vara 2 honor och 2 haner. Se mer under kattungar. 

2010-10-10 Grattis till S*Dressed4Success Anne of GreenGables "Molly" som fick CAP och en jättefin bedömning på kattutställningen i Hässleholm igår.

2010-09-20 Nu har Freya fina hallontuttar. Detta betyder att hon är dräktig och kattungarna förvantas komma nån dag mellan 101029 och 101105! Jättespännande!! Möjliga färger är blå, blåtabby, lila och lilatabby.

2010-08-28 Igår kväll hämtade vi Freya från hanen. Nu får de nästa 2 veckor visa om det finns kattungar i Freyas mage. Shakira går runt och fräser åt henne eftersom hon luktar annorlunda, men de blir nog snart kompisar igen. 

2010-08-28 Idag lämnade vi Freya hos hanen. Vi saknar henne massor. Hoppas allt går vägen och det blir kattungar om 2 månader. S*Dressed4success Anne of GreenGables "Molly"'s matte har anmäld henne till utställningen i oktober i Hässleholm. Ska bli spännande att se hur det går.

S*Dressed4Success Anne of GreenGables

2010-08-27 Nu höglöper Freya äntligen :) Det blir att sova med öronproppar inatt och sen iväg till hanen så snart vi är välkomna. Jättespännande!

2010-08-12 Idag blev Shakira och Freya HCM-skannade igen, denna gången hos Torkel Falk. Deras hjärtan var bägge fortfarande normala :) Freya blev också testat för Fiv/Felv, blodgruppering och fick kollat njurvärdena som rekommenderat inför parning av birmasällskapet. Njurvärden var bra, de andra svar kommer med posten. Jag skippade Chlamydia testet efter samtal med andra uppfödare och Torkel höll med om att det inte behövs på symptomfria katter. Fick veta att det kan dröja innan skanningsresultaten kommer upp på pawpeds, men jag kan skanna in resultaten tills dess vid förfrågan. Eftersom jag fick rådet att prova att skanna hos en annan veterinär en han som gjorde första skanningarna åkte jag och katterna buss, tåg och taxi fram och tillbaka. Vi var iväg från 6.10 imorse till kl. 13. Freya och Shakira var så duktiga som höll ut hela vägen. Nu kommer de nog att vara däckade resten av dagen efter alla upplevelser.

2010-08-12 Freya är nu avelsförsäkrad hos Agria och om 1 vecka blir det åter HCM skanning av både Shakira och Freya, samt för Freyas del blodproverna felv/fiv, blodgruppering, njurvärden och chlamydiaprov inför parning som rekommenderat av birmasällskapet.

2010-07-30 Du hittar nu ett länk till kommande kattungarnas stamtavla under Planer. Tidigare kullar hittar du under Kattungar. Till höst håller jag i 2 origami tema workshops för Studiefrämjandet i Hässleholm. Du kan anmäla dig via deras hemsida. Se vad origami är under Andra intressen.

2010-07-29 Har ersatt gamla bilder med nya under Katterna och Planer. Har lagt till bild på pappan till A-kullen (bätttre sent än aldrig ;) samt bild på hanen som planeras bli pappa till B-kullen under Planer. Då jag förväntar att Freyas löp låter vänta på sig har hon sluppit p-pillerna redan nu.

2010-06-30 Har ändrat lite i beskrivningen av katterna. Snart semesterdax och därefter ska Freya slippa p-pillerna ett tag. Innan dess ska hennes försäkring utvidgas till avelsförsäkring, hon ska testas för Felv/Fiv och Chlamydia. Tycker också det är dax för en ny HCM scanning för både Freya och Shakira. Shakira lät oss och hanen vänta i 4 månader innan löp när A-kullen planerades. Låt oss hoppas att Freya inte följer hennes exempel. Hoppas kattungarna ärver Freyas typ och blir lika sociala.

2010-01-22 Hemsidan är nu äntligen uppdaterat. Se och läs om A-kullen under Kattungar. Nya planer, se Planer. Sugen på att testa origami? Se under Andra intressen.

2009-08-24 Pga. strul med att uppdatera hemsidan har uppfödningen nu fått sin egen blogg. Här kan du bl.a. läsa om mina kattungar som är till salu. Gå till www.dressed4successbirmor.blogspot.com

2009-03-18 I natt kom 4 små kattungar till världen :) Är inte säker på könen ännu, men det verkar vara en del haner.

2009-03-16 Shakira är nu på dag 64 och vi vänter kattungar när som. Hon visar dock inga tecken på förlossning ännu.

2008-03-24 Vi har äntligen fått en egen hemsida!
Den gjordes av Lisa-Maries Dezign. För att gå till hennes hemsida klicka här.